marți, 11 iunie 2013

Cum iubesc femeile..

Evident fiecare stie sa iubeasca in felul lui,e ceva firesc ,ceva natural. Femeile....noi femeile ...iubim de parca intreaga noastra viata se invarte in jurul acestei povesti .Ne cerem scuze pana si pentru sacrificiile pe care voi barbatii nu le vreti de la noi,ne cerem scuze pentru ca in mintea noastra visatoare am indraznit sa ne imaginam ca am putea sa va schimbam vreodata,ne cerem scuze pentru ceea ce voi nu ati auzit ,doar pentru ca nu ati ascultat suficient,ne cerem scuze pentru ca am indraznit sa ne mutam cu totul in sufletele voastre fara a incepe mai intai sa le curatam de amintirile trecutului.Asa suntem noi femeile...o ingramadire de incertitudine ,un amestec de sentimente si culori.
O femeie este capabila sa iubeasca fara a mai avea vreo legatura cu realitatea,fara limite si fara rezerve.O femeie iubeste uneori cu atata patima ca te intrebi de unde mai poate scoate la suprafata atata dragoste.Iubeste cu atata patos ca uneori nu mai stie unde ii zace sufletul.
O femeie vrea sa fie deasupra tuturor celor pe care el le-a iubit. Neaparat. In cazul in care nu este pe primul loc, ea nu poate ierta acest lucru.O femeie iubeste cu emotia povestilor pe care le stie pe de rost si se asteapta mereu la acelasi final fericit. O femeie uita de ea ,isi daruieste fiecare secunda din viata si isi ascunde chipul la pieptul celui iubit ,pentru ca nu cumva un altul sa se indragosteasca de ea.O femeie isi creeaza iluzia ca il poate salva pe barbatul iubit,ca il poate dezvata de unele obiceiuri ,chiar daca asta se intampla de cele mai multe ori doar in filme ... 
O femeie se prabuseste cand iubitul ei o paraseste,o femeie se agata cu disperare de fiul care acum mare vrea sa plece din bratele ei , o femeie se pierde in umbra carierei sau a prietenilor sotului ei , o femeie suporta  multe doar pentru a face sa fie bine , o femeie uita de ea in aceasta iubire..iubire in care nu-si are locul nici un gram de ratiune.
Femeile cand iubesc isi deschid bratele inconstient ,sunt pur si simplu libere.O femeie cand iubeste nu se ascunde !O femeie cand iubeste are in ochi o sclipire aparte..Femeile sunt de o mie de ori mai frumoase atunci cand iubesc. O femeie cand iubeste cu adevarat va termina povestea ei de iubire intotdeauna cu o drama.
  

Un comentariu: