miercuri, 12 iunie 2013

Daca e ultima zi ?

Daca e ultima zi ? Daca ai afla ca e ultima zi din viata ta? Ce ai face? Ai trai la fel ca pana acum sau ai lasa deoparte orice bariera si ai alerga in bratele celor pe care ii iubesti ,incercand sa iti faci cunoscut fiecare sentiment si fiecare gand?
Te-ai darui celorlalti in totalitate sau ai ramane singur,doar tu ,inconjurat de gandurile si regretele tale?
Nu-i asa ca ai aprecia mai mult o raza de soare,o picatura de ploaie,zambetul unui trecator sau linistea ce se asterne odata cu seara? 
Cu siguranta i-ai ierta pe toti cei care ti-au gresit vreodata si-ai alerga sa-ti ceri iertare la randul tau.Ai plange sau ai trai fiecare secunda cu intensitatea pe care ar fi trebuit sa o traiesti pana acum ?
Caror persoane le-ai spune "Te iubesc ! " din tot sufletul fara sa-ti pese de reactii,orgoliu sau de lucrurile ce s-au intamplat candva intre voi ?
Nu-i asa ca ai darui si ai ajuta pe orice om iti iese in cale ,doar pentru a simti bucuria de a face bine celui de langa tine ?
Parca si ploaia ti-ar parea frumoasa si te-ai plimba pe strazile orasului incercand sa cuprinzi in suflet , tot ce apare in drumul tau .
 Si daca e asa...de ce nu faci toate lucrurile astea acum ? De ce sa astepti ? Sa eziti ? Chiar e nevoie de certitudinea ca nu vei mai avea vreo sansa sa le faci ? Traieste pana nu e prea tarziu ! Iubeste! Iarta! Asculta !Nu ezita! 
Te lauzi ca iubesti? Iubeste ! Iubeste fara sa iti pese de tine,iubeste de pe partea cealalta a strazii ,iubeste in tacere,fara limite,fara aer.Odata cu iubirea vine si acceptarea ,vine si iertarea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu