luni, 17 iunie 2013

Nu te vrea? Pleaca..

Uneori ,oricat de mult ar durea trebuie sa recunoastem ca sunt persoane carora li s-a terminat rolul in viata noastra.S-a incheiat.Brusc.Simplu.Fara a mai putea repara ceva.Sunt persoane pe care oricat de mult le-ai iubi nu vei reusi sa le schimbi sau sa le faci sa te iubeasca si sa ti se daruiasca cu aceeasi intensitate inapoi.
Atunci cand in viata lor apar lucruri sau persoane carora le ofera mai multa importanta,atunci cand orice ai face nu duce nicaieri ,atunci cand te invarti intr-un cerc fara a mai gasi vreo cale de a scapa,atunci e momentul cand trebuie sa pleci si sa le lasi sa fie fericite fara tine ..
Cu siguranta fiecare dintre noi a trait sentimentul acela sufocant de a te simti in plus.A te simti in plus ,chiar daca in trecut ,acolo iti era locul .Nimic ,dar absolut nimic altceva nu ar trebui sa fie mai important decat ceea ce vine din interiorul tau .Ne construim viata in jurul persoanelor care credem ca merita atentia noastra.Atunci cand nu esti printre acele persoane carora cel drag le ofera atentie, e clar momentul sa pleci. Daca faci ceva ce nu te defineste si nu te ajuta sa te dezvolti in directia dorita, nu faci nimic altceva decat sa te limitezi din toate punctele de vedere. Cand actiunile tale nu rezoneaza cu sufletul tau, ia-ti o clipa si gandeste-te la ceea ce te face fericit, un moment de introspectie in care sa te asculti pe tine insuti. Pune in balanta si daca la sfarsit balanta se inclina in directia gresita, atunci pune punct.  Nu iti face griji pentru ceea ce urmeaza. Nu exista sfarsit. Exista doar un inceput pentru ceva mai bun, ceva care sa iti ofere ceea ce meriti cu adevarat.Cam astea sunt motivele pentru care ar trebui sa-i lasam pe cei dragi sa aleaga ce vor ei cu adevarat de la viata,sa-si stabileasca prioritatile si sa-si tina aproape persoanele cu adevarat importante pentru ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu