marți, 5 martie 2013

Vinovata de iubire

Ma intreb uneori cand a devenit un pacat sa iubesti ?De cand reusesti sa ii gresesti cuiva doar iubindu-l?
Lumea eticheteaza mult prea repede si astfel ,noi ,cei care inca mai stim sa iubim neconditionat si fara pic de egoism,cei care dam totul pana la ultima bucatica din sufletul nostru ,fara a ne pasa daca persoana de langa noi merita sau nu,ajungem de cele mai multe ori sa fim judecati,vinovati de iubire.
Da,sunt bolnava de iubire !Si n-o sa imi mai fie teama sau rusine sa o recunosc.Incercarile de a ne minti atat pe noi insine cat si pe ceilalti nu fac decat sa ne oblige sa traim intr-o lume,care usor ,usor inceteaza sa mai fie lumea noastra.
Nu stiu altii cum sunt ,dar eu nu o sa ma schimb niciodata.Eu cand iubesc renunt la orice urma din viata mea de pana atunci ,dau tot ceea ce am si sunt capabila de mai multa rabdare decat isi poate imagina cineva vreodata.O multime de fluturi m-au mancat pe interior fara sa-mi dau seama ca mi-au furat si sufletul de atata foame. L-au batut intre aripi pana l-au invinetit de ura, l-au supt de sange pana l-au golit de sentimente, l-au ridicat la cer pentru ca la prima pala de vant sa-l lase in voia sortii.Si totusi nu imi e teama sa te mai iubesc..
Nu-mi pasa ce spune lumea,atata timp cat eu stiu si simt ca merita fiecare vorba,lacrima sau clipa de asteptare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu