miercuri, 27 noiembrie 2013

Spune ce simti !

Bucuriile si suferintele barbatilor si ale femeilor nu pot sa fie comparate.Femeile sunt considerate cele mai fragile si firave fiinte atunci cand vine vorba de sentimente.Si surpriza: in acelasi timp sunt si mult mai puternice.Femeile sunt cele mai interesante fiinte de pe aceasta lume.Atunci cand sunt singure observa cu tristete in suflet din ce in ce mai multe cupluri fericite,iar atunci cand sunt intr-o relatie si ceva nu le multumeste vad doar persoane fericite in singuratatea lor.
De cele mai multe ori femeile isi pierd capul in jocul acesta de a dragostea si ajung singure,triste si cu sufletul in sute de cioburi ascutite.E nevoie doar de persoana potrivita pentru a le asambla la loc.
Ce facem noi femeile atunci cand intalnim barbatul care este capabil  sa ne readuca la viata?Fugim!Fugim sau asteptam ca el sa treaca primul la fapte.....
Hai sa spunem intotdeauna ce simtim si ce gandim!Minciuna si tacerea sunt cele ce distrug relatiile interumane.Sa spunem ce simtim pare un lucru banal,dar cei mai multi dintre noi ne ferim de el in fiecare secunda.Iubirea asta e un fel de joc de-a soarecele si pisica. "Ii trimit mesaj dupa cateva minute,nu imediat dupa ce el l-a trimis,ca sa nu par interesata !" Cu siguranta fiecare femeie a reactionat asa macar o data in viata. De ce sa nu ma bucur de fiecare moment fix asa cum vine el si sa fac tot ceea ce simt exact in momentul in care simt? Oamenii se feresc sa spuna lucruri, se feresc sa spuna lucruri frumoase insa nu se feresc sa isi consume energia pe lucruri care chiar nu conteaza. E omenesc sa te indragostesti,e omenesc sa simti,sa gandesti,chiar daca uneori mai si gresesti.
Iar pentru voi barbatii.Spune-i ca e frumoasa,ca te-ai indragostit de ea,ca te gandesti in fiecare clipa la ce face,ca iti place sa o vezi dimineata mofturoasa si fara machiaj,strange-o de mana cand mergeti pe strada,sarut-o cand nici nu se asteapta! Nu inseamna ca nu esti barbat daca ai sentimente.
Pe voi nu va sperie faptul ca timpul trece?Pe mine ma sperie a naibii de tare.Nu viteza care il face sa zboare,ci gandul ca poate nu o sa am destul timp sa le fiu celor dragi aproape. Asa ca hai sa spunem ce simtim,exact atunci cand simtim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu