luni, 11 noiembrie 2013

Barbatii nu se multumesc ....

 Barbatii nu se multumesc cu o singura femeie.Trist,dar adevarat.:))
Esti frumoasa,desteapta,cu o cariera de succes,o doamna in adevaratul sens al cuvantului,o doamna admirata la randul sau de multi alti barbati,dar care apleaca capul pentru ca nu cumva din neatentie vreun altul sa se indragosteasca de ea.Si totusi ...te trezesti intr-o zi ca cel pe care il iubesti,cel caruia ii oferi totul si pentru care lupti zi de zi ,cel care nu ar avea de ce sa te minta,te inseala sau poate doar ii zambeste sfidator unei domnisoare frumoase de pe strada.Barbatii sunt a naibii de dezorientati.Se indragostesc zilnic.Da! Se indragostesc de chipul acela frumos pe care il intalnesc in drum spre servici,de trupul acela ce arata asa de bine sub luminile din club,de zambetul chelneritei si cad atat de usor in visare.
Nu numai ca de cele mai multe ori nu inteleg o femeie,dar si atunci cand vor sa ajunga la ea au un mod eronat de a o face.Cel mai grav este atunci cand o femeie face dintr-un barbat sensul vietii ei ,respira prin el,traiesc pentru el,se aranjeaza pentru el,pentru ca mai apoi sa ramana singure si goale...
Da! Barbatii au nevoie de ideea macar iluzorie ca ei detin controlul asupra ta,dar si acest lucru are o limita.Fragilitatea asta a noastra ca femei e tocmai lucrul ce le gadila orgoliul.
Barbatii ar trebui sa se arunce si ei in emotie,sa traiasca si ei iubirea totala si sa aprecieze ce au pentru ca atatia altii si-ar dori sa fie-n locul lor.Va plangeti ca toate sunt la fel ...dar atunci cand o intalniti pe cea care e altfel ,ii dati cu piciorul fara sa realizati macar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu