marți, 12 noiembrie 2013

Apasare.Dezamagire.Incredere pierduta

Apasare.Ceata deasa,invizibila ce iti rastoarna fiinta.Esti derutata.Undeva la granita dintre dezamagire si nepasare.Mintea iti dicteaza sa fie nepasare,caci n-are rost...sufletul e cel ce iti sopteste constant ca defapt e dezamagire,a naibii de mare,de grea si de sufocanta.Mii de cuvinte se invart in ganduri,revin,dispar,stiai ca asa o sa fie ..
Acum nu crezi in nimic.Gandesti prea mult.Pui intrebari prea multe.Astepti raspunsuri prea sincere.Vrei prea mult,pentru ca esti gata sa oferi totul ...
Poate problema e la tine.Tocmai dezamagirile astea ce te izbesc una dupa alta te fac sa te indoiesti de propria fiinta.Tu sa te schimbi? Nu ! Tu dai totul,tu esti totul,tu esti exact cum ar trebui sa fie o femeie!Lumea e cea care are nevoie de o schimbare.Astepti,speri,dar in zadar.
Te gandesti prea mult la ceilalti.Dar oare ei se gandesc vreo clipa,in treacat,la tine?Lasi lumea sa-ti fure fiecare simt,traire,sentiment si parca uneori iti place asta.In esenta,ce rol are omul in ceea ce numim viata?Sa puna suflet,sa ofere sentimente si sa ii faca pe ceilalti fericiti.Pacat ca nu toti gandesc ca tine.Esti privita ca o fraiera,o fraiera pentru ca pui suflet in tot ce faci,o fraiera pentru ca te atasezi de persoane prea repede,o fraiera pentru ca ai incredere in persoane fara ca macar sa le cunosti,o fraiera pentru ca ai crezut din nou ca ar putea sa fie bine,o fraiera pentru ca atunci cand te cuprinde din nou sentimentul acela,renunti la tot.
De ce iti place tie sa-ti pui inima in palmele altora si sa pierzi controlul asupra ei ?De ce iti place sa iti raportezi fericirea la cei de langa tine?Le dai senzatia ca ei sunt cei alesi pentru ca fara indoiala e cea mai frumoasa senzatie.Dar tie ti-a oferit cineva vreodata acest privilegiu?
Traiesti intr-o lume in care oamenii au uitat sa-si foloseasca sufletul.Tu esti perfecta!Ei sunt defecti!De-ar trai si ei sinceritatea,prietenia si iubirea cu aceeasi intensitate cu care traiesc ura,invidia,rautatea si infidelitatea probabil totul s-ar schimba in bine ....

2 comentarii:

  1. de knd iubita mea citejte kktu tau de blog are cam alte idei si ne tot certam.nu mai invatza fetele sa isi doreask atatea ca nu tot ce citesk ele aici e adevarat.ai grija ce scri poate sparg parola si sterg .ms

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca nu ai avut bunul simt sa te semnezi,sper sa vezi ce scriu acum,aici.Nu stiu ce nemultumiri are iubita ta legate de tine,dar pentru ca sunt o draguta hai sa incercam sa le rezolvam impreuna. In primul rand,cred ca iubita ta isi doreste sa inveti sa scrii corect in limba romana.Incearca macar,s-ar putea sa o faci fericita. In al doilea rand,probabil lasitatea ta e un alt lucru ce o deranjeaza.Stiu ca nu te cunosc,dar pot sa-mi dau seama de gradul tau de lasitate prin faptul ca lasi un comentariu anonim.Imi cer scuze daca ti-am facut probleme,dar nu o sa imi cer scuze niciodata daca prin blogul meu am deschis ochii unor femei.Multa bafta in a imi sabota blogul.O seara frumoasa. :))

    RăspundețiȘtergere