marți, 23 septembrie 2014

Sa traim!

A venit momentul sa traim.Aici.Acum.Maine nu mai e demult o solutie,caci noi oamenii ne pierdem.Nu stiu cum,unde si nu inteleg de ce,dar ne pierdem,ne pierdem zilnic,nu ne bucuram de absolut nimic pentru ca suntem prea inversunati sa alergam dupa acel altceva.Si-atunci ma intreb uneori ,noi cand mai traim?
Acum e momentul sa traim.Acum, aici. Nu maine, nu altundeva, Nu mai e timp de zabovit, trebuie sa gasim ziua de azi si sa o traim mai intens decat niciodata! Fara regrete, resentimente sau pareri de rau; doar exuberanta si creativitate!
Succesul este efemer si orice alt lucru ce ne poate aduce satisfactii materiale la fel.Ce ne ramane in final in afara de amintirile legate de cei dragi noua?
Asa ca nu ma mai intreba nimic,nu-mi cere nimic,oricum voi da totul.Oricum nu stiu ce se intampla cu mine.Taci! Ia-ma in brate si nu spune nimic!
Hai sa ne bucuram de viata asta care si asa nu e usoara!Sa nu ne fie frica niciodata sa simtim,e cel mai bun lucru pe care noi ca fiinte umane suntem capabili sa il facem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu