luni, 27 aprilie 2015

Zâmbete

Cu timpul am învățat că oamenii din jurul nostru au nevoie de un impuls către fericire.Tocmai de aceea ar trebui să zâmbim mereu.Hai să ne oprim puțin și să ne uităm la oamenii din jurul nostru.Pe stradă,în trafic,la locul de muncă sau oriunde ne fuge privirea.Câți dintre ei zâmbesc?Oare cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar dărui câte un zâmbet?
Nu știu alții cum simt,dar eu una sunt mai mult decât sigură că zâmbetul are o mare legătură cu dezvoltarea personală.Oamenii care au învățat să zâmbească chiar și atunci când nu toate lucrurile merg tocmai cum și-ar dori au șanse mult mai mari la fericire.Și cum în această perioadă se simte astenia de primăvară în aer, hai să o tratăm cu zâmbete.Vorbesc aici despre zâmbetul în toate formele posibile.Trist,fals,din suflet sau poate doar o banala grimasă.
Să știi că e mai simplu să zâmbești decât să te încrunți , să știi că zâmbetul acela al tău aruncat în grabă îi poate face cuiva ziua mai frumoasă.Știi și tu ...exista o mie de motive pentru care să zâmbești chiar dacă tu poate acum nu ți le mai amintești.Amintește-ți când ai zâmbit pentru ultima oară fară să ai un motiv anume.Amintește-ți când ai făcut ultima oară un om fericit fără a avea o obligație față de el.E greu să îți amintești astfel de lucruri nu ?
Nu știu cum e cu alte lucruri ,dar când e vorba de fericire,cât dai ,atât primești.Fericirea generează o fericire și mai mare. Așa că , de ce să-ți fie frică de ea? Fă ce simți și o să o întâlnești și tu ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu