miercuri, 8 aprilie 2015

Cu şi despre dragoste

Ne-am obişnuit din păcate să observăm doar părţile negative ale acestei lumi în care ne ducem zilele.Ură,mândrie şi lăcomie ar spune unii.Dar eu nu văd doar atât.Eu cred că dragostea e defapt ceea ce ne înconjoară.Dragostea e peste tot.Nu e întotdeauna recunoscută sau făcută publică,dar ea există acolo.Părinţi ce îşi iubesc fiii şi fiicele,soţii ce îşi aşteaptă calme soţii în pragul uşii,prieteni şi prietene,vechi amici.Atunci când orice om se apropie de sfârşit nu se va gândi la cei pe care îi urăşte,ci din contră la cei care îi fac inima să tresară.
Dacă vei cauta dragostea,ştiu sigur că o vei găsi undeva acolo.Iubirea asta este atât de umană în esenţa ei şi totuşi ne este tuturor macar o dată în viaţă atât de străină.Un lucru cert este că oamenii îşi petrec cea mai mare parte din viaţă în căutarea a ceea ce  noi numim"iubirea perfectă".O luptă inutilă pentru o emoţie efemeră.Un zbucium fară rost,căci ea iubirea e chiar acolo lângă noi.Suntem făcuţi din şi pentru iubire.Fiecare se naște cu dorința subconștientă de a-și căuta jumătatea. De a fi întreg, . Atât în viața aceasta, cât și în cealaltă. Căci dragostea nu se stinge nici după ce plecăm de aici.
Dacă nu pentru iubire, atunci pentru ce trăim? În fuga lor prin viață, oamenii caută întotdeauna un lucru: iubirea. Unii iubesc și nu sunt iubiți inapoi, alții sunt iubiți dar nu pot dărui aceeași dragoste, iar alții, cei mai fericiți, iubesc și sunt iubiți în egală măsură. Dragostea e singurul sentiment care te ridică și te coboară.Dragostea e singurul sentiment fară de care nici unul dintre muritori nu ar putea trăi....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu