vineri, 10 aprilie 2015

Despre inimă ,coincidenţe şi destin

Noi oamenii nici nu avem măcar puterea de a realiza cât de este de mică această lume nebună şi cum Dumnezeu aşează lucrurile pentru fiecare dintre noi.Ne transmite lucruri pe care noi în fuga noastră le ignorăm sau poate chiar refuzăm să le vedem ca atare.
Le numim coincidenţe şi le banalizăm spunând că nu sunt posibile,ignorând că poate El ştie tot ce e mai bine pentru noi şi încearcă doar să ne transmită.
Destinul acesta de care noi ne agăţăm este plin de mister şi poate de cele mai multe ori ne aduce numai coincidenţe plăcute.Ieri viaţa poate a fost goală, lipsită de speranţe, iar astăzi pot să dea buzna în ea multe lucruri frumoase. Aş prefera să fie un echilibru, dar de cele mai multe ori m-am confruntat cu o dezordine ciudată a destinului.
Uneori trăim momente pline de vrajă, care ne fac să vedem cât de frumoasă poate fi viaţa. Aceste momente sunt simple întâmplări sau fac parte dintr-un joc al universului?
Ştii...indiferent de situaţie...ASCULTĂ-ŢI INIMA !Se contrazice cu raţiunea,cu realitatea?Ei bine,posibil să aiba tot ea dreptate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu