miercuri, 11 decembrie 2013

Ganduri

Oamenii care iti dau viata peste cap nu bat la usa atunci cand intra in viata ta,intra asa,hotarati,siguri pe ei si fara nici un semn de intrebare legat de ce va urma.Paradoxal,ajungem sa indragim persoane de care am fugit intreaga noastra viata.Sute de oameni iti apar in cale pe strada,in cafenele,cand ninge,cand esti fericita sau trista,dar vrei sau nu doar unele raman in sufletul si mintea ta.Problema cea mai mare cu noi oamenii este ca de multe ori mintea si sufletul isi doresc lucruri diferite,se despart undeva pe drum si-atunci apar complicatiile.
Nici acum nu-mi explic starile prin care trecem noi oamenii,ce are persoana aceea atat de special incat ti-a atras atentia dintr-o mare de oameni si nu ti-ai mai putut lua ochii de la ea?De ce restul oamenilor au devenit simple obiecte,iar cuvintele si gesturile nu te mai asculta?
E cat se poate de simplu defapt...Genul acesta de persoane sunt exceptiile.Una dintre cele mai periculoase arme este simtirea.Raman la parerea mea...atunci cand te indragostesti nu mai ai nici o legatura cu ratiunea.E un amestec de fericire si naivitate.Astazi nu o sa stau sa ma plang de lucrurile care nu-mi merg asa cum trebuie si pentru care pierd timp pretios din viata mea.In general,ajungem sa judecam sentimentul acesta de "iubire",tocmai pentru ca oamenii nu iubesc si nu simt la fel.Nu tocmai diversitatea asta dintre oameni e lucrul ce ar trebui sa ne placa?Nu tocmai asta,faptul ca EL sau EA este altfel,ar trebui sa ne atraga?
Oamenii simt diferit si tocmai asta ii face sa aiba un loc special in viata noastra.Suisurile si coborasurile sunt ceea ce ne apropie pe noi,oamenii.Asa ca...spun si eu ....ti-e draga o persoana?Nu o judeca! Las-o asa cum e ,sa-ti fie draga in totalitate,cu bune si cu rele ! Rareori ajungem sa ne cunoastem si sa ne intelegem pe noi insine,de ce ne asteptam sa o facem atunci cand vine vorba de cei de langa noi? Dorinta de a ii ingradi si schimba pe ceilalti e cea care face relatiile interumane sa se consume.Nu vreau sa se schimbe,ar deveni altcineva,vreau sa ramana asa ,fascinant...complicat...cel ce ma pune pe ganduri....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu