luni, 9 decembrie 2013

Femeile sunt proaste

Concluzia mea seaca si fara nici o ezitare este ca oamenii prosti sunt mult mai fericiti.
Pentru voi barbatii care nu va doriti o viata corecta langa aceeasi femeie am un singur sfat:femeile proaste sunt mai usor de imblanzit.Pentru voi,o viata langa o femeie inteligenta ar fi un iad.Ah,caci EA poseda atatea cunostinte de vocabular incat isi poate exprima direct toate nemultumirile.EA stie ca fericirea e intr-o perfecta imbratisare cu dezamagirea,EA stie ca atunci cand apleci capul putin,minti,pe EA o sa o distrugi,caci intreaga ei viata a visat la ceva mai mult.
Femeia e diversa,diverse sunt deci si metodele sale de a iubi.Mai devreme sau mai tarziu toate trecem prin momente in care suntem proaste.
Femeile au prostul obicei de a fi prea femei si darul de a iubi nenorociti. Femeile simt si atunci isi ascund in genti logica si pornesc la drum neghidate.Femeile  isi asculta doar sufletul,dar nu mai vad noroiul prin care se taraie atunci cand se milogesc in fata unuia.Femeile sunt uneori proaste,si da...alea proaste isi merita soarta de nefericite! Cine mama noastra de femei ne pune sa ne indragostim de cine nu trebuie si sa ne agatam fiecare clipa de fericire in bratele lui?De cele mai multe ori ne facem rau singure cu mana noastra si-apoi ne plangem zile intregi ca suntem triste!
Conteaza doar cum ne slefuim caracterul.O femeie inteligenta este proasta pana in momentul in care isi da seama ca mai jos de atat nu poate sa cada.Se ridica si devine din ce in ce mai puternica,independenta si frumoasa.Problema e ca devenim din nou proaste atunci cand ne indragostim din nou,atunci cand povestea din mintea noastra nu prinde aripi si in realitate,suntem proaste atunci cand ne indragostim si vrem sa daruim totul.Proastia asta izvoraste din prea multa bunatate si vulnerabilitate.Suntem proaste pentru ca inca mai credem in oameni.
Si-mi pare rau daca am fost prea dura,daca te deranjeaza cuvantul "proasta",inlocuieste-l cu "trista"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu