miercuri, 30 octombrie 2013

Oameni cu suflet sau fara

Dupa parerea mea tot ce tine de suflet nu poate sa fie masurat nici in timp,nici in distanta,nici in suprafata si nici intr-o orice alta unitate de masura.Intensitatea e singura unitate de masura a sentimentelor noastre,a trairilor.Sufletul exista sau nu.Pe cat de crud poate suna,pe-atat de simplu este.Sunt oameni care isi pun sufletul pe tava si oameni ce si-l ascund.Din teama sau poate din egoism.
Ne-ascundem sufletul pentru ca de fiecare data il scoatem la suprafata ajungem sa realizam din nou cat de slabi si vulnerabili suntem.Putina incredere in oameni ne-ar lumina din nou inauntrul,ne-ar ineca teama si ne-ar invata sa fim din nou fericiti.Problema cu increderea aceasta oarba in oameni este ca ea se castiga in timp,timp care pe noi,oamenii cu suflet ne inspaimanta.
Uneori este mai simplu sa respiri fiecare moment. Sa opresti secunda si sa privesti cu atentie la tot ceea ce este in jurul tau. Sunt clipe care isi pierd unicitatea. Sunt clipe unice. Si atunci de ce sa nu le oferim importanta cuvenita?
Oamenii vin si pleaca,dar cei ce isi au locul in viata ta vor ramane mereu langa tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu