luni, 28 octombrie 2013

Femei femei...

O femeie care stie ce isi doreste de la viata va ramane mereu greu de multumit.O femeie in care nu gasesti gram de superficialitate,va reusi greu sa fie fericita.Noi femeile putem  sa complicam si cea mai simpla situatie, pentru ca suntem femei si avem harul asta! Ne dorim sa primim exact ceea ce oferim si de cele mai multe ori noi chiar oferim totul...
Amestec ciudat de emotii si dorinte, amestec exploziv de pasiune si incapatanare,  mix haotic de trairi,slabiciune,dar totodata si putere,posesive si geloase,pe cat de dulci,atat de rele..
Ne intrebam frecvent cu ce-am gresit si nu prea intelegem reactiile celui de langa noi.Oricat de fideli si de seriosi ar fi ei, barbatii vor cauta întotdeauna senzatia de libertate, chiar si aparenta, si bineinteles noi confirmari, care sa le gadile orgoliul.
Daca tie ca femeie ti se pare uneori ca esti imposibila si ca oricat te-ai stradui nu te poti intelege,nu judeca un barbat si nu-i cere lui sa faca acest lucru mai bine.
 In majoritatea cazurilor, o bariera in calea atingerilor rezultatelor dorite as spune ca este faptul ca noi gandim prea mult.Suntem capabile sa facem adevarate scenarii,sa ne imaginam atatea lucruri,sa ne hranim cu iluzii.Tocmai gandirea asta in exces e cea ce ne aduce dezamagiri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu