sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Ganduri despre fericire

E ciudat ce mult inseamna lucrurile simple.Viata e construita din lucruri simple.Daca stii sa apreciezi simplitatea atunci stii ce inseamna fericirea,fericirea unui moment simplu.Sa imparti momente simple cu persoanele pe care le iubesti.Sa bei o cafea si sa-l asculti pe cel de langa tine,sa asculti si ceea ce nu-ti spune,sa-i asculti tacerea,sa-i intelegi gesturile,fara a pune macar vreo intrebare.
Iubesc apropierea asta dintre suflete.E lucrul ce ma face fericita zi de zi.Afectiunea pe care o simti pentru cineva,afectiune ce nu poate sa fie explicata si nici macar nu trebuie .
Sa visezi e-un alt motiv ce te poate face fericit.Ne inchidem in lumea noastra plina de speranta si visam.Speranta si credinta sunt singurele lucruri cu care ne hranim sufletul in momentele cele mai grele.
Fericirea este inauntrul nostru,trebuie doar sa o cautam.Sa incercam sa ne bucuram de fiecare moment din viata noastra ,sa dam valoare acestor momente si sa le pretuim.Sa ne bucuram de persoanele de langa noi,de parinti pe care inca ii mai avem aproape,sa aratam celor din jur iubirea si res
pectul nostru.Fericirea inseamna sa daruiesti,sa impartasesti cu ceilalti.
Sa incercam sa fim recunoscatori pentru lucrurile pe care le avem,sa nu pierdem nici o ocazie 
si atunci vom deveni cu adevarat fericiti.Sa nu ne fie frica de drumul catre fericire ,de alegerile din viata noastra.

Si totusi numai tu stii ce inseamna fericirea pentru tine si cum poti sa faci sa ajungi mai repede la ea.
     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu