marți, 15 aprilie 2014

Confesiunile diminetii

Se vede atunci cand o femeie iubeste si este iubita.Pe langa calitatile pe care incearca cu disperare sa le arate celui drag ,mai are una atat de mare : siguranta ca are un barbat pe care se poate baza.Siguranta bratelor in care se arunca cu atata incredere.O femeie iubeste fericirea ce zburda din ochii barbatului iubit atunci cand o vede aranjata,frumoasa,gata sa iasa in dreapta lui.O femeie iubeste cand realizeaza ca un barbat ar face orice pentru fericirea sa.Barbatul iubit are acest dar...te face sa te simti minunata in ciuda micilor defecte pe care ti le-a acceptat,te face sa te simti norocoasa ca ai fost aleasa dintre sutele de alte femei.O privire,un gest,un zambet ii este de ajuns,iubeste si poate muta din nou muntii din loc.
Sa o faci fericita,sa o iubesti cu adevarat,sa-i faci sufletul sa rada,sa o surprinzi si sa o pui pe primul loc,iar ea,femeia va avea grija de tine,te va iubi neconditionat,te va imbratisa atunci cand iti este greu,isi va face griji pentru tine,va avea rabdare,va invata sa fie mai buna pentru tine,te va asculta,te va ierta,va plange pentru ca te iubeste.
De un lucru trebuie sa nu te indoiesti....Daca o femeie a ales sa ierte,sa mearga pe un drum,va lua cu ea doar amintirile placute.Indiferent cat a pierdut ,femeia stie sa multumeasca vietii pentru ca a surprins-o din nou.
Rascolindu-si prin suflet,a inteles in sfarsit ca este pregatita pentru un nou inceput.Un inceput plin de incredere,fara regrete sau reprosuri.Ce-si mai doreste ea acum ? Sa se ascunda in bratele sufletului sau pereche si sa ramana acolo o vesnicie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu