luni, 20 octombrie 2014

Ea

Si a trecut timpul  si ea s-a intors la vechile obiceiuri, si de-asta ii era atat de frica.. Si ar fi vrut, chiar ar fi vrut sa vina, sa scrie,sa deschida aici tot amestecul acela bizar din ea.Cu furie, si fericire si entuziasm si spaima, cu regret si cu ... tot. A iertat, pentru ca s-a trezit in fiecare dimineata cu acelasi gand si aceeasi dorinta. A crezut ca a clarificat tot, sa poata pune punct, sa mearga linistita mai departe, si sa nu se mai impiedice de atatea intrebari si dubii si regrete. Dar el s-a intors intr-un fel straniu,s-a intors mai mult sau mai putin spus si a vrut sa il indeparteze, a incercat sa il indeparteze, pentru ca stia ca nimic din toate astea nu ii vor face bine decat pe moment.

Acum? Iar nu are somn, si iar greseste, si iar il vrea.Problema dintre ei doi este ca ea nu il mai vrea in reprize,il vrea acum ,aici si pentru totdeauna.Il roaga sa aleaga ...Nici macar nu ii impune sa o aleaga pe ea ,doar sa aleaga ,sa aleaga un final al povestii,sa aleaga un drum. Se intreaba uneori ...Daca se va trezi intr-o dimineata si va spune clar si raspicat :"Eu am plecat.m-am saturat sa mai astept." ! " La cat e de sucita..n-ar trebui ca sa il mire ...

E simplu.Il vrea aici. Nu vrea sa auda de el doar la sfarsitul zilei sau mai rau ,la sfarsitul unei saptamani grele.Il vrea al ei . Aici! Acum ! Vrea multe si-i pare ca totul se complica pe zi ce trece.El stie ce vrea ea.Caci tot el a adus-o din nou in aceasta poveste.Uneori il pastreaza cu toate partile lui rele,caci are nevoie de cele bune . Uneori e de acord sa ii plateasca o luna de lacrimi pentru o seara de fericire.Dar ce naiba ? Il iubeste,dar se iubeste si pe ea.Cat sa se mai distruga ?
Si-oricum ... habar nu are ce vrea sa-i spuna mai exact acum ,caci e in ceata ,asa e ea cand se loveste cu capul a mia oara ,asa e ea cand e nervoasa,asa e ea cand plange..Asa e ea proasta ...Are momente cand orice urma de ratiune ii paralizeaza,momente cand tot ce face,face cu inima.Si nu i-ar parea rau ...daca el nu ar face-o sa-i para...
Un singur lucru stie ...
El a incurcat-o ,el sa o descurce! El a omorat-o,el sa ii dea viata ! El i-a luat mintile,tot el sa faca bine sa i le bage in cap inapoi !